Baby kecil

Hi mom. Nak tanya la ada sesiapa sama mcm saya tak? Dah 34w tapi berat baby 1.7 lebih je. Saya checkup dekat HTA. Doc pakar cakap baby kecil sedikit tapi kecil yang sihat. Cuma saya risau nanti bersalin baby takcukup berat. Saya makan banyak dah cuma memang semua family saya jenis badan kecik. Taktahu nak makan apa lagi, susu pun saya minum setiap hari. #pleasehelp

4 Balas

sy pun baby kecik 36week baru 1.9 something doktor ckp bby ok ada peningkatan setiap week berat dia .. sy positive je sis . mls laa fikir sngt takut stress .. semoga baik² je utk kita semua ..