3rd Trimester

hi mom, mintak comment sikit klu 3rd trimester elok makan minum apa?? untuk kesihatan baby? saya selama mengandung mmg langsung x makan healty .. cuma lately ni nk lebih jaga2 share sikit pemakan or minuman untuk 3rd trimester ni

2 Balas

Makan kurma, susu, buah delima semua ni dpt kurang kan bby kena jaundice(kuning) lagipun dpt bg tenaga utk mommies & boleh perbanyakkan susu. Try la saya amalkan dri 1st trimester sbb kawan2 dok suruh amalkan.

makan je selagi boleh sis, cumanya nak dekat due nanti, elakkan makan makanan berbau, macam petai.