Kasihan baby tidur berbunyi ?

Hello mom Macam mana ya kasih hilangkan kahak sbb,baby banyak kahak.tidurpun ada bunyi ,ada juga dia muntah tu semua kahak campur susu,tapi kalau macam kahak masih ada lagi,kasihan sbb susah baby tidur,boleh bagi tips,atau cara menghilangkan kahak baby . please share

1 Balas

Buat tepuk percution .. Mommy boleh tgk utube utk lebih faham .. Itu utk cairkan kahak supaya tk masuk paru2 .. Boleh jugak mommy beli krim tropika dkt farmasi .. Sapu dekat dada , blkg n tapak kaki .. Kalau rasa tk okay btter pergi klinik .. Nnt dorg akan bg neb utk cairkan kahak baby .. Kena sentiasa pantau takut kahak masuk ke paru paru ..

5y ago

Saya punya bekas tu dah buang ..ckp je krim baby tropika .. Bekas dia warna kuning .. Harga sy beli haritu dlm rm39.90 ..