dekat due date

hi mom, dah 39w 3d still Xde tanda² cuma smlm and tadi pagi sakit sngt bawah perut.. yg ada pengalaman bersalin anak pertama brpa minggu?😅. and siapa sini tnggal di sabah and bersalin di hspital likas? apa pengalaman beranak masa pkpb ni, boleh share² mcm mna pengurusan dihospital skrg??.. #firstbaby 31/10/2020

2 Balas

cuba bersama suami sis.. sy brsalin masa 38w 4d dulu... kalau d ranau tidak kena benar melawat. langsung ah.. kalau d likas pun sama juga.. hntr barang pun skurity yg hntr. susah skg.. paling sy x lupa sebelum masuk ward kena swab test lg

4y ago

iya bah hehe

dah besalin ke? sy 39+5 hmm blm rasa nak besalin lg. due 29