baby tidur tengkurap

Mom's... Baby sy 4m7d day boleh tengkurap sorang.. masa tidur pon kadang x tau dah tengkurap je.. mcm mana cara dia x tengkurap masa tidur? Takut kita x perasan dan baby sesak..

1 Balas

Rasanya kalau 4m dah okay sikit . Below 4m yang bahaya kalau baby tidur meniarap . Lagi pun kalau dia sendiri yang meniarap maknanya dia selesa tidur macam tu . Selalu baby yang dah pandai berpusing sendiri , dia pandai dah adjust kepala tu supaya senang bernafas