baby 5month batuk selsema .

hi mom . baby saya baru 5bulan dan sejak menjak ni kerap demam ! selang seminggu demam ? . minggu pertama dah check klinik , so far okay . minggu ketiga demam lagi diikuti batuk selsema . bagi makan ubat , konfem melambak keluar lepastuu . tido tak lena marahkan selsema dan batuk . 2 3 harini demam pulak jenis malam je , siang okay . apa nak buat ni mom ? mama dah rupa zombie dah ni ???

1 Balas

sabar mama, this should be normal doa2 dia cepat sihat

5y ago

anak I dulu pun macam ni sampai masuk hospital. tapi bila dah drip Tu terus dia ok. try lagi g hospital. memang Kita sedih time nampak dia tak bermaya semua kan. so you have to stay strong kesian u I doa2kan anak u cepat sembuh