Pengalaman hamil 2nd baby

hi mom.. apa pengalaman kamu semasa kamu mau melahirkan 2nd baby? adakah sama tanda 1st baby dan 2nd baby masa kamu start mau bersalin?

2 Balas

1st baby leaking....2nd bby contraction lps tu ketuban pecah poppp....😂😂 Terkocoh2 trs g spital....bsalin pon xsempat masuk LR...kat tepi koridor laluan doc n nurse je😅

4y ago

Mmg xleh hrp sume tanda akn sama walau dr ibu yg sama😊😊 No 3 sy contraction... No 1 lahir 28w No 2 lahir 36w No 3 lahir overdue... Sume xsama tanda n xsama mggu...just standby je...cuma untung bkn 1st bby kita dah tau tanda2 yg patut g spital... Jgn takut...just enjoy n simpan rasa xsabar sgt nk jumpa bby...insyaAllah sume akn ok😊😊

Sama.. Hehe..