Ubat tahan sakit lepas bersalin czer

Hi mom, ada tak yang bersalin czer ambil ubat tahan sakit dari farmasi ? Saya minggu depan dah nak czer, terasa takut sebab risau lepas ubat bius habis nanti tak dpat nak angkat ke tandas ke apa.

1 Balas

first time czer ke? sy tk prepare pun sbb usually ubt tahan sakit akn diberi lps habis bius. dia takdela hilangkan sakit terus..cuma kurangkan saja..

1mo ago

xperlu makan pun segala pati tu. awk just jaga makan masa pantang, makan protein, serat..minum air cukup2. 2x czer xpernah sentuh pati2 ni.