Mommy-to-be fighting covid

Mohon rakan ibu doakan saya dan baby..🙂 dpt result swab positive + harini.. pregnant 20w3days #firstbaby

Mommy-to-be fighting covid
21 Balas

stay positive sis .. semoga dipermudahkan segala urusan .. semoga ibu & baby cepat sembuh 💪🏻

Saya pn disahkan positif 21hb lps..34w..skng ni msih lg berperang dgn covid💪🏻💪🏻

Stay positive and stay strong...Inshallah kita doakan yg baik-baik aje utk sis n bb yea

semoga Allah SWT lindungi kita,ank dan seluruh ahli keluarga kita semua aamiin

saya pon positif covid dah 2 hari kuarintin kat hospital . pregnant 28w3days

Allahuakbar. Moga cepat sembuh dan cepat sihat mommy dan baby Aamiin

moga Allah permudahkan urusan sis & baby.. kena kuat lawan! ❤️

Semoga cepat sembuh dan dipermudahkan semua urusan momy and baby

semoga cepat sembuh.. insyaallah sis dn baby xde msalah

mudah2n sis cepat sembuh ya.. fikir yg baik2..