Durian

Mohon pencerahan bolehkah makan durian semasa berpantang selepas bersalin?

16 Balas

boleh tpi jgn mkn smpy berbiji2 hehehe skdar merasa xpa...sya mkn alhmdulilah susu bdan mkin pekat n bnyak😊😊😊...tpi xmkn tiap2 ari la selang2

Saya da 18 hr pantang. Then dua hr lepas mkn beberapa ulas durian,susu jd lg banyak la. Baby pun nampaknya ok xde meragam ke kembung ke..

Boleh doc ckp durian booster yg baik tp berpda2 la..yg plg bgs D24 sbb die xde rasa gas2 sgt sy bru lps mkn 7ulas 😂😂😂

rase2 je okay la.. jgn bnyk. masih dlm pantang. kalo ade kncg manis, better xyah. sbb nt lambat healing process

Baru lepas makan 😂, tapi jgn mkn ikut nafsu. Klau susu bdn mkn skdar nak rasa. Sbb durian kn panas

Salah satu milkbooster tp mkn sekadar rasa ja dulu.. Sbb durian brsifat panas

ok ja sis durian pns tp mkn seulas dua dulu durian milkbooster sgt

Lagi bagus makan durian.. durian is milk booster terbaik

Boleh.. Sy pun mkn time pantang.. Milkbooster 👍

Dr. Imelda & org2 kat sni kta boleh. Milk booster

4y ago

Kalau yg bersalin c-section boleh makan ke?