Bercuti semasa hamil 7 minggu

Mohon nasihat /pendapat berkaitan hal ini Saya sudang merancang untuk bercuti (plan semasa belum tahu hamil) Usia kandungan semasa ingin bercuti adalah 7 minggu dan sekarang saya agak risau sama ada patut diteruskan atau dibatalkan?

2 Balas

sis...sama dengan sye😢😢 ade family day belah mntua...ikut jugak laa tp mmg niat x nak brgerak sngat..sbb kite baru lagi kan..moga kita dalam keadaan baik2 aje...

boleh je teruskan.. cuma jangan terlalu penat n jangan lasak lasak sangat.. kurangkan pergerakkan jika boleh..