Hi, nak tanya boleh ke tak berurut dlm pntang? Sebabnya kami xberkemampuan dan berpantang sndri..

Mohon ibu2 share pengalaman #firstmom

2 Balas

Sy ad hire org urut tp dtg lambat nk2 hujung pantang gitu aih geram. Dia buat2 lupa pulak. Sudahnya sy tgok youtube cara urut diri sendiri. Postnatal massage, mnta husband follow step by step pun okayy. Then tgok jugak exercise postnatal. Tp tula ap2 kena aktif jugak. Tk blh lesu je.

sy tak berurut spnjg pantang ank 1st. alhamdulillah stakat ni bdn dlm keadaan baik2 saja. cuma kena aktif lh.