Petua cepatkan bukaan bersalin....due 9.5.....siang xde contraction mlm je ad...

Mohon bntu #bantujawab

6 Balas

Ada jgk slh satu petua minum air rendaman sanggul fatimah, biras sy amalkn dan bukaan cpt, mudah bersalin. Sy pn amalkn jgk, jd xjd tu xthu la sis, tawakkal pd Allah. sy due 28.5. Sy doakn semoga sis selamat melahirkan

saya due 7.5 pon takde tanda tapi kdng rasa sakit perut hingga pinggang tapi lepas buat kerja rumah buat itu ini sakit hilang dah

4w ago

masa bukaan 4-5cm tu mmg xda rasa sakit yg kuat ya ?

tah laa wak. sy smpai buat lompat bintang dh xda tanda pon lg jugak haha

4w ago

haha bahaya laa kalau tiba2 baru nk aktif. mcm sy mmg dri awal peknen bersukan ja. tapi tu lerr dh nk msuk 38w tetap x beranak lg. igtkan aktif beranak awal 🤣

bersama suami.. buat squad

Same dgn sy🥲