Ada tak yang period delay 10 hari, tapi masih x period lagi? Upt check negatif

Mohon ada tak pengalamn y sama mcm saya ni.. period teratur, regular , on time setiap bulan, tapi kali ni last period january, sampai skang x period lagi, check upt pun negatif.. sy buntu sgt ni.. mohon share info or pengalaman y cm ni..#pregnancy #advicepls #ingintahu

7 Balas

sy last priod 13/11.period x tratur..8/01 baru tahu prgnnt.to Pon baru 2-3 week.so sabar ye.kite x taw bile prsnyawaan to brlaku.kot Ade rezki nk Ade isi..hihi.t.care

sama mcm saya piriod teratur, buln 2 ni sahaja lewat piriod lewat 15 hari smpai hri ini, pagi tdi check upt negetif ..

Sy tak pernah lagi. Biasa lewat 3/4 hari je. Tak penah lewat dari tu. Try la pegi chek dekat klinik.

Sis dah check smula ke? Positif tak?

Saya... Period sy tak teratur...

perubahan hormon

up