kdg terpksa thn lapar klo ade mknan bru dpt mkn.dgn alahan lagi. suami plak dh xd projek . baru 7w

moga dipermudahkan urusan ku

1 Balas

🥺🥺..ohlahai awak. kesian awak. sy tak dpt bygkan dlm first trimester awak dlm keadaan mcm tu. sbb alahan ni salah satu cara utk kurgkan adelah dgn makan tp dlm kadar yh sikit... kalau awak ade beras, awak buat bubur..sebab bubur ni dia kandung air...in sha Allah, boleh mmbykkan kuantiti makanan...makan sikit2...jgn tak makan langsung awak...sy doakan semoga pregnancy awak dipermudahkan dan diberikan rezeki dr arah yg tak terjgka....🥺🥺