Baru 1cm jalan buka

Moga dipermudahkan segala urusan ,ibu doakan ye #firstbaby

Baru 1cm jalan buka
33 Balas

lailahailla anta subhanakainni kuntu minazzalimin...saya doakan mummy dan baby dilancarkan urusan brsalin😍😍😍😍😍😍😍😍....

alhamdulillah 🤲🏻 semoga d permudah kan urusan sis ya .. semoga baby dan sis selamat dan sehat 🤲🏻☺️ aminn ..

semalam sy check bukaan masih 1cm tapi doc suruh balik dulu 😅 semoga dipermudahkan urusan utk kita yg nak bersalin

moga dipermudahkan ye sis.slmt ibu n baby..kne bt swab test x sis before admit?

semoga dipermudahkan urusan, maaf andai post da lama, ☺️ #TAPactiveusers

moga dipermudahkan yaa semangattt sis💪 #TAPactiveusers #SupermomTAP

semoga dipermudahkan urusan & selamat bersalin 🥰❤️❤️

Semoga Dipermudahkan Segala Urusan Sis Dan Baby .. Tahniah Sis~

Semoga dipermudahkannn...aminnn☺️☺️☺️

banyakkan berjalan ye sis. buat senaman mencangkung ke.

3y ago

Mcm mne tu sis? Blh ajarkn?