nk Tanye

Mne dtg kentut vagina ye?? Sdg berhubungan dan2 angin klua tp x selalu.. Malu wey!! Knp ye?? .. Solution pleases..

6 Balas

Maybe kering kot...😅😅 kerimg lepastu ermm..malunya aku jawab ni..kering lepastu kan macam kena pump so angin masuk so bila u push sikit akan keluar bunyi macam kentut tu..its normal..maybe try use lubricant timr bersetubuh dgn partner😅😅😅😅

mungkin posisi tu buat sis xtrangsang tpi sakit . jdi bole kelua kentut vagina . sbenr ny mmg kentut vagina tu wujud sis wlau pon xbrhubungn . uhuhu

Lubricant tu ap pulak.. Ye ke kering? .. Mkne nye x teransang lh ye dlm kite?

Kena rajin buat senaman kegel sis. Boleh google cara nk buat.

Makan jamu sis..

Cuba bertangas