MAKAN PEDAS

Hi mmy² smue. Spe kat sini mase mgdung kuat makan pedas? Sy dlu sblom mgdung x kuat sngat mkn pdas.. Mase mgdung ni kuat plk mkn pedas. Klau x pedas x ade slare nk mkn hishh.. X ade mslah ke kat bby klau slalu sngat mkn pedas?

36 Balas

sy pn kuat mkn pds..tp bila dh prgnt sy dh kurgkn..tkut nti mslh lain plak..makan agak2 sis..sbb kite bkn mkn utk diri sdri lg..kite mkn utk 1 nyawa lain..

5y ago

Tu lh kdang tkut gk.. Dh cme kwal tpi bile x pdas x ade slre lgsung nk mkn