Keluar tompok coklat mengandung 5bulan

Hi mmy2, saya nak tanya, saya skrg mengandung 5 bulan dan pagi tadi saya nampak ada tompok coklat. Dan baru ni saya tgook ada lagi. Normal ke mmy2? Saya risau sgt skrg. Saya sedang bawak anak jumpe guru. Jadi smntara menunggu anak. Saya tanya mmy2 dulu 😣#pleasehelp

1 Balas

ada rasa sakit kena pergi hospital.kalau tak boleh pantau gerak baby dlm masa 2jam kalau gerak okey dan sis tak sakit blh rujuk misi yg jaga sis pulak

2y ago

boleh ke klinik dulu untuk scan baby. Sebb x normal even ada spotting sikit pun