Bayi 4 bulan

Hi mmy semua nak tanya anak saya 4 bulan dia susah nak menyusu kenape ye ? Malam pun takde menangis minta susu . Selalu saya setiap 2 jam bagi susu . Ni dia dah masuk 4 bulan terus berubah 4jam baru nak menyusu . Saya risau nanti kilo dia menurun . #bantujawab #ingintahu

11 Balas

Baby sy mcm tu. Sy feed on demands sejak berat baby ikut graf. Skrg graf pun line putih dh lebih so mlm xpenah nya sy kejut. Baby sy dh semangat pipi layut2 dh huhu paha mcm ayam so sy x kesah dh biar pi dia tdo. Tp klu dia bgn nk susu sy kasi la. Dan sy tetap bgn pam 1x setiap mlm sebab nk taknak susu drop.

1mo ago

5 bulan sis. Skrg mcm dah malas dia nk niarap, mebi sbb bdn berat now dh 7.5kg baby girl.