Baby czer

Hi mmy semua. Kalau first baby czer, the next bby akan czer juga ke?#bantusharing

1 Balas

depends pd kondisi kita dan baby ketika itu..mcm sy haritu czer..doc kata next baby blh je nk bersalin normal..cuma tgk pd keadaan bby dan mommynya mcmne..jika blh normal akn proceed normal.jika berisiko atau bby besar xblh nk brsalin normal.....jd trpkse czer juga...jnji lepas bersalin czer kena jarakkan kehamilan sebaiknya 2 tahun baru try pregnant balik make sure jahitan sblm ni btl2 ok ..mcm luar kita nmpk ok kan..tp dalaman kita jahitan ok or x jika hamil jarak dekat ...