susu fm

Mmomy semua, nak tanya y ada pengalaman lahirkan bby kecil, boleh suggest x susu y boleh naikkan berat badan baby. Bby saya 2.4kg masih lahir,tiap 2 hari kne pantau berat sampai 3 kg,skrg sya bagi susu badan & lactogen 1. Ingat nk tukar susu, tqia semua mommy, ?

13 Balas

Cube yg nie campur dlm susu baby masa nak bg baby 1 hari sekali, baby sy lahir 1.6kg bg appeton infant campur dlm susu selera menyusu mkin kuat brat pon naik , bli dkt farmasi , lain baby lain jenis susu kna try and error

4y ago

Sama2

Saya bagi anak saya minum susu anmum,anak saya lahir pun 2.5kg saya bagi minum susu formula x susu badan alhamdulilah sebulan dh naik 4kg

4y ago

Alhamdulillah sronoknye 💗

Ramai kata s26 cepat naik berat badan... Adik sedara sy minum s26 badan montel... Tapi apa2 pun tgok susu tu sesuai ngn baby ke x

Ank sy lahir 2kg ja...sy bg s26 gold dn susu bdn...alhamdulillah naik beratnya ikut graph..

Sye pakai susu dutchbaby je. Anak lahir 2.2kg so far berat ikot graph nye.

Baby minum lactogen tu ok tak? Kalau berak kencing ok tak perlu tukar.

4y ago

Alhamdulillah 💗 berak kncing ok,

Anak saya minum nestle nan. Sebulan saja berat dia dah 4.4kg 😅

4y ago

Yaaa. Nan pro langkah 1.

S26 gold.. InsyaAllah berat bby cpat naik

S26 boleh naik kan berat baby

4y ago

Same2🤣

cuba nan pro or dumex dupro .