Confirm Gugur

Mmg tiada lagi rezeki Kali ni.. harap turun habis .. rengat2 mcm senggugut dah.. kite jumpe tahun depan la.. 🙂💪 mana tahu tahun depan keluar kembar 3 org terus..❤️🤲 #misscarriagekalike3 #3anaksyurgamenunggudisyurga

1 Balas

sabar lah mommy. belum rezeki lagii. nanti rehat dlu 6m. boleh pegi berurut utk naikkan rahim. mommy boleh try ajak husband pegi cek quality sperm sekali. sbb kdg² sperm yg kurang quality pon boleh menyebabkan keguguran sbb fetus x menjadi atau ade kecacatan. sekrg² nye tau dua2 xde mslh.