cara nk atasi

mmg simptom pregnant ad yg kne pada suami kan..tp sy xkuat sbb dia mcm xleh dok dekat ngn sy..mntk pendapat mcm mana nak atasi ya #SeriusTanya #mengandunganakpertama

1 Balas

sush nk ckp mcmne nk mengatasinya..sbb biasa ia berlaku naturally ...kkdg brlaku ms 1st trismeter je..msuk 2nd dh ok..kekdg ada yg smpai nk dkt bersalin.. stiap pmbawakan bby pd stiap individu adalah brbeza..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin