Turun berat badan

Mmg normal ke ya kalau pregnant turun berat. Bru 12weeks pregnant skrg. Last month masa buka buku pink berat 79.9kg. Semalam masa prgi check up berat 76.5kg 🥲

9 Balas

Sy pun turun berat badan sbb alahan tp start 12w alhamdulillah dh mula ada balik selera makan .. hrp2 naik la berat nt next checkup .. doc pesan snacking , mkn sikit tp kerap (if alahan lg) , cuba minum susu

6mo ago

Tapi sy tak de alahan apa2 cuma nk mkn tu selective sgt kot smpi tak tau nak makan apa n turun berat 😩