Turun berat badan

Mmg normal ke ya kalau pregnant turun berat. Bru 12weeks pregnant skrg. Last month masa buka buku pink berat 79.9kg. Semalam masa prgi check up berat 76.5kg 🥲

9 Balas

Bru ni sy turun 2kg 13weeks 5hr misi kk terkjt sbb alahan sy teruk hehe tp dia kata normal lagi nnt dah msuk st2 akan rse lapa mendadak yg tu kene jaga … matain xleh naik bdn sgt xleh turun sgt kena jaga2

6mo ago

Itu laa yg nurse sy pn ckp and next visit kk if sy tak naik berat n masih turun doc suruh buat thyroid test