biasa ke?

Mmg kalau jalan lama sikit. Naik tngga.cepat mengah ,lelah,semput ya?? Sy ni tinggal kuarters. Kalau balik umah naik tgga tingkat2. Smpai je umah. Lelah dy kalah org ada asma.. Nk buat kerja dah rasa xlarat. Nasib baik suami memahami. Hal dapur dy uruskan. Alhamdulillah. #firstime

2 Balas

Saya kena mengah tk boleh jalan jauh tu masa 8 minggu alhamdulillah skrg dah 13 minggu tkde rasa dah mengah" klau tk susah nk buat kerja sikit, sbb rasa nafas tk cukup hehe 😁

normal pregnant memang begitu.. kita berbadan dua.. oxygen x cukup.. darah pn kena kongsi.. hormon berubah.. kalau x pregnant, jumpa dokter, kot ade sakit lain..