Mkan pnadol pregnant 9mggu

Mkan pnadol msa mngandungg 9mggu boleh ke? Tkut ad effect fr bby

4 Balas

it's okey dear.. sbb kita mkn bila perlu, doktor pn dh bg ikut kesesuaian kita msa pregnant... sy time dmm kuat mmg mkn, risau jika ada sebarang jangkitan tkena baby.. ikt kuantiti yg disarankan oleh doktor dgn btl yee..

Sy xberani jugak nk ambil apa2 ubat sejak pregnant, biase apepun sy tnya doktor dlu huhu

panadol 500mg je bole. lain dri tu jgn yerr. 1biji sekali mkn

Boleh tapi pada waktu & dos yg perlu shja atas saranan doc..