Nak tanya ada tak sama dengan saya

Minum ubat ni tapi jadi sembelit susah nak buang air besar maaf sekali lagi najis pun bertukar warna??

Nak tanya ada tak sama dengan saya
30 Balas

Sy ambil ubat ni jugak ok jer yg penting bnyk mkn buah sayur dgn minum air masak..

4y ago

baiklah sis😁

najis hitam perkara biasa.walaupun ambil zincofer tetap hitam

okey lagi yg ni sis dpt zincofer tu lagi haru taik keras mcm batu je 😂

4y ago

hahaha dugaan buat kita sis😄

Sy dri awl sapa 19w dr hanya bgi ubat ni jer..mmg sembelit dan warna hitam

4y ago

kena bnyk kn mnum air putih sis

Vitamin ini.. sya tdk da sembelit.. bnyk mkn buah sma num air miss

kalau makan ubat tambah darah memang auto najis jadi hitam.

4y ago

ya sis tq info nya😄😄pertama kali mnum ubat ni

serious ke puan? saya makan meltofer pun sembelit juga 😫

4y ago

lepas makan ni smnggu juga tak membuang .. tu yg kena sembelit kowt .. tapi skrg dah ok kena ambil air putih lebih

sy pun jdi mcm awk.. sembelit.. lpstu najis jd warna gelap

4y ago

ya kena bnyk kn mnum air putih ya sis

sama la. kena mnm air banyak n mkn buah2

saya ok jk dgn ubat ni..