7 week pregnant

Minum susu pagi tak leh masuk la skrg ni...awal ritu boleh..minum jer muntah terus semua susu🤧🤧🤧 sapa mcm ni jgk?

2 Balas

start 2nd trimester alahan slow2x hilang, dlm seminggu dua da boleh makan balik , so lepas dari tuh terus minum susu n boleh go sampai skrg. tapi kadang2x muak juga, hari2x hadap susu je. 😂 .

saya dulu jadi mcm tuh sampai fobia nak minum susu lain, tapi lepas alahan hilang ,start minum susu baru pula.

2y ago

Sis alahan sampai berapa week?