aslmkm.ibu2x, kali minum air gula di swasta sdp strawbery ke oren ye? ☺️

minum air gula

6 Balas

Kalau kk tak ada air gula berperisa.. Tapi kalau nak beli dari klinik swasta n bawa ke kk boleh je.. Sy selalu buat...oren sedap

2y ago

Brpa ye kat farmasi

Masa 15w mgtt ambil flavor orange. Sedap je. Nanti 28w nak try blackcurrant 😁

2y ago

wah ad blackcurrent... msti sdp

Haritu saya minum perisa oren suam suam, ok dgn tekak alhamdulillah 👍

alhamdulillah dh lpass minum air gula sy dapat perisa anggur sejuk

2y ago

ke klinik swasta sis

saya pilih yg blackcurrant rasa macam ribena sikit2 😊

2y ago

yeke ... boleh mintak yg sejuk... esok sy nk minum air gula... harap sdp mcm dibygkan... sbb sblm ni di gov suam2x...

haritu sy mnum Oren. best je.