Boleh ke kita tolak minum air gula yg 28w tu?sbb first hritu dh minum..oke..aduhh x suka btl la

Minum air gula ne..jgn kecam taw..

4 Balas

kalau kena minum air gula 2x tu mesti ada sebab. cek balik dengan doctor. saya masa first pregnant lagi lah sampai 3x kena minum. 2x sebab ada keturunan kencing manis belah bapa. kali ke3 ditambah sebab berat naik byk..walaupun 2x sebelumnya dua2 result ok. so berat pun nak kena jaga huhu..

Same la saya pun nak tolak haha abis nak buat mcm mana dah rules dia ikot kan aje la

kalau laa boleh , bahagia nya rasa😂

Tanya nurse, hehe.