minum air gula

minum air gula bila kandung brpe weeks ya? skrg sy 12 weeks

5 Balas

Pgalaman sy mase ank ptama,3 kli minum air gula..sbb berat bdan naik mdadak..tu 4 tahun lps la,skrg sy mgandung ank ke 2,bru 8weeks,x buka buku lg..rase nye dh buka buku nty terus kena minum air gula sbb bmi x ok..

Kalau xde sebab sy ada baca dalam 28wks. Tp sy 12w dah minum air gula sbb overweight and ada family history

saya kena time 4bulan , lepas alahan slow2x hilang sbb misi takut saya muntah time alahan teruk.

sy bukak buku 11w, 12w doc suh minum air gula.. rasenye sbb bmi overweight 🤭

saya ambil masa 12w..ambil kat swasta..result bawa kat kk..