Selsema

Mintak tolong ubat selsema apa yg sesuai untuk ibu mengandung ye.. next appointmnt dgn dktor lmbat lg jd ingt nak beli kt farmasi

2 Balas

Mmg doc x bagi ubat. Hari tu sya selesema dgn batuk sekali doc suggest sya minum air lemon suam + madu, Alhamdulillah ia serasi dgn sya. Klu boleh gunakan madu asli.

4y ago

U most wc sis.. Semoga serasi juga dgn sis InsyaAllah kita tawakal ja.

Tak der ubat.. kalau saya byk kinumnair masak dan kalau masak makanan letak bawang putih lebih sikit, banyak kebaikannya