5week 3hari

Mintak share apa yang mommies rasa bila kandungan masih awal 5weeks

10 Balas

Permulaan mual asyik rasa nk muntah je.. mulut xsdp rasa pahit je.. nk telan air masak pun rasa nk muntah sbb rasa pahit sgt😅

Letih, rasa mcm xsihat, cramp perut belah kiri tp cramp yg manja2 gitu la, breast tenderness.

masuk angin selalu gastrik, kurang selera makan, rasa nak baring je cepat penat

rasa cramp perut mcm nk period. aerola mcm timbul lain mcm sikit. sakit breast

Bermula lah alahan. Phewwww xnak ingat dah pleaseeeee 😭😭😭😭

Permulaan kurang selera makan, mudah rasa letih.

10mo ago

ada rasa cramp ? mcm segugut2 😅😅

5 weeks..ngantuk dn cpat letih

Dada rasa penuh, asyik lapar

10mo ago

ada rasa cramp2 perut tk mcm segugut tu

Rasa cramp2 mcm senggut

dada bgkak