Baby smpai Umr brp pkai barut ? Sbb ank sya sebuln nk dkt msuk 2bln sya dh tkbg pkai barut.

Mintak pendapat

2 Balas

Anak saya tak pakai barut

1mo ago

Oh ya! Nak elakkan anak kembung perut - jadikan rutin urutan ILY dan cycling massage untuk anak - latching & breastfeeding position kena betul - kalau pakai botol kena make sure jenis botol, dan position baby ketika menyusu tu betul. Bila salah baby akan hisap angin, tu yang buat baby kembung perut. - try and error formula milk, kalau baby minum FM.