Baby smpai Umr brp pkai barut ? Sbb ank sya sebuln nk dkt msuk 2bln sya dh tkbg pkai barut.

Mintak pendapat

2 Balas

ada apa ii akan jadi ka kalau tak pakai tu? selain kembung perut ? saya newmom.. my mil ckp kena pkai sehinggga 6bulan sbb tkut perut anak senang sakit

2w ago

Takkan jadi apa2 awak.

Anak saya tak pakai barut

2w ago

Oh ya! Nak elakkan anak kembung perut - jadikan rutin urutan ILY dan cycling massage untuk anak - latching & breastfeeding position kena betul - kalau pakai botol kena make sure jenis botol, dan position baby ketika menyusu tu betul. Bila salah baby akan hisap angin, tu yang buat baby kembung perut. - try and error formula milk, kalau baby minum FM.