Ruam

Minta pendapat utk mcm mana nk redakn merah2 ni. Huu

Ruam
2 Balas

Hi sis. Eczema on baby is usually genetic. Kalau sis or husband ada, probably baby pun ada. Kalau sis pergi kk or clinic biasanya diorg akan prescribe steroid cream. Kalau takde then maybe just heat rash since skrg musim panas or salah susu. First step sis boleh buat, try guna soothing lotion dgn baby bath yg tak ada pewangi.

4y ago

Cetaphil ada fragrant dear. Sebamed okay. Any cleanser or lotion yg tak contain pewangi mmg okay utk baby yg ada eczema.

Tak jelas. Ruam ke?

4y ago

Tak boleh kena panas ni