Preggy mom puasa

Minta pendapat mommies semua. Jangan kecam kita berkongsi pengalaman ☺️ Pregnant dh 6 bulan tapi berat masih statik. Next check up KK nurse dh pesan berat kena naik 1.6kg. Kita ni puas la mkn mcm2 end up berat gitu jugak. First day puasa smlm boleh tahan lapar haus cuma baby kurang aktif. Tgl lg sejam dua nk berbuka baru rasa pening kepala tp tetap gagahkn jgk smpi berbuka. Dalam dilemma dlm berpuasa tapi berat nak kena naikkan 😂 2nd day tak puasa sbb tgh hari dah menggigil. Kalau boleh nak puasaa#worriedmomhere

7 Balas

badan lembik bby x aktif better buka je pose. pastu esok ulang lg bnde sama sbb kita tgk kekuatan diri kita n bby. bab berat tu saya siap turun 700gm dalam masa 2 mggu. nurse okk ja x de bising mana sbb saya cakap pose. x pose pon berat mmng statik situ ja.