Nak tanya ni mucus plug ke?

Hi minta maaf gambar tak senonoh sikit. Saya nak tanya ni mucus plug+bloody show ke? Saya nampak ada darah sikit. Saya tak tahu macam mana mucus plug tu, betul ke? Atau saya salah? Saya first time mommy. Dan kena terus pergi hospital ke? #firstmom #bantusharing #firstbaby

Nak tanya ni mucus plug ke?
4 Balas

tanda bersalin tu. adik sy pun mcm tu.. lepas lendir mcm ni dia kencing mcm ada kotoran coklat². 2 hari kemudian baru dia ada contraction. tp org kan berbeza² baik pg hospital terus.. sy tak pernah turun tanda tp sy contraction dari 5am smpai 1am kt rumah esokkan harinya tgok bukaan dh 5cm.

saya 3kali turun lendir + darah harini..tghri td pegi pac, bukaan baru 2cm..doc suruh balik dulu

yup terus pergi hospital kalau ada tanda macam ni.

berapa week?