Nama baby girl

Minta cadangan nama baby girl huruf A E. Serta maksud. Nak bagi sama dengan abangnya A E jugak.

2 Balas

Adira Emily - bunga syurga Aida Eliza - cahaya terang yang unik & sangat bermakna Aleeya Eryna - perempuan cantik yang berpengetahuan Alina Eliya - puteri yang cantik dan membesar dalam ketenangan dan kasih sayang Amalina Elisa - cita2 & harapan kami yang dilindungi Tuhan Amanda Ermina - yang melakukan perkara yang betul & peramah Arisha Erina - Wanita cantik yang mulia Aaira Emira - puteri yang mulia & dihormati Airis Edlina - bunga keadilan kita Amani Elina - cita-cita, ketenanganku, keinginan, kesejahteraanku yang berfikiran cerdas Amira Elvina - puteri yang ramah & bijaksana Anis Eimara - teman setia yang memakmurkan, yang kuat iman, penerang

ally elisha ;)