KENCING KOTOR AFTER SEX

Minta bantuan mami2 sekalian yg pernah mengalami kencing kotor. I kena infection almost every time after I have sex. Sampai malu nak jumpa doc. Any tips?#pleasehelp #firstmom #ingintahu

3 Balas

jgn bersama dulu. for 1 or 2w atleast. lps tu tiap kali lps bersama pegi kencing. selalu x kencing yg buat kencing kotor. kalau guna lub tukar pegi ke lub lain. make sure husband clean sblm bersama. jgn guna air liur. bakteria byk dkt air liur.

2y ago

boleh mnum air kelapa. elok utk kencing kotor

slpas bersama kena basuh cuci.. jgn terus tido.. bnykkn minum air kosong.. klau teruk bahaya blh kena jangkitan kuman.. jgn buat main kencing kotor.. buat masa skrg jgn bersama lg tunggu betul baik dulu.. suami pun kena basuh cuci..

2y ago

baik tq atas nasihat.

sebelum bersama,kencing siap2..suami pun sme