NI TANDA NAK BERSALIN KE?

Minta bantuan kepada mommy2 semua yg berpengalaman.. Ni first baby.. saya dah 37w 4d.. saya tinggal 1 minggu lagi sebelum kena serah diri. tapi skrg ni dah 3 hari direct saya sakit memulas.. mcm segugut, pastu keluar lendir putih/kuning yg kerap setiap hari.. Kontraksi jangna dikata sampai berjam2 sakitnya dan mengeras terlalu kerap.. apakah ni semua tanda saya dah nak beranak. saya betul tak tahu dan mula rasa risau tentantandalahir bayi saya ni. tak lupa juga sekarang saya mula rasa mcm sakit gastrik di bahagian pinggang.. 😭😭😭#ingintahu #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #1stimemom #tolong #Tandalahir

2 Balas

setiap kali rasa kontraksi, kuatkan diri untuk buat squad, jalan itik, naik turun tangga. insyaallah bukaan cepat terbuka 🥰

2y ago

Terima Kasih SiS. Insyallah saya akan amalkan selalu 🤗♥️