Rasa Loya Mual

Minggu keberapa ya Rasa Loya Mual Ni Akan hilang😭

17 Balas

dulu masa first kandungan sampai bersalin loya muntahnya..ni kandungan no 2 dh lima bulan still loya muntah tu ada harap tk ikut mcm abngnya 🤣 benda ni sbnrnya depends bdan seseorang jgk..

Ikut org, sy rehat tkde alahan smnggu je wktu second trimester. Smpai ke labor room ada alahan lg. Dh bersalin pun, alahan wktu mngndung ad sikit2. 😂

😭😭😭 mcm mana uols hadapi smpai dh 3rd tri pon Loya lgi..Allahu..nangis sya baca😭😭😭 kilatnya korang..smoga sya pon kuat mcm korg jgk

Depends pada badan masing2. Sy dulu lepas beranak, dh masuk wad, nk baring, muntah lagi even anak dh keluar dr perut 😂😂😂

depend. ada mommy sampai nak dekat bersalin. ada mommy masok 2nd trimester dh hilang. ada mommy start 2nd trimester baru rasa

Sy alahan muntah2 smpai kandungan 4 bulan lebih untuk ank kedua..ank first dlu kejap je alahan, slebihnya kena dkt bapak dia

Tak boleh nk ckp Sbb lain2 org lain2 alahan dia Trim 2 sy da kurang Trim 3 jadi balik

Depends. Ada orang sepanjang pregnant tak hilang loya mual tu sampai bersalin

Ikut orang puan. Saya nak masuk bulan ke 6 baru hilang mual 🥹

sy dulu sampai 5 bulan, lepastu sambung lagi masa 3rd trim 🤣

4mo ago

kite 6 bulan baby boy...3 bulan baby girls... alhamdulillah dua2 nk mkn ape semua dapat walaupun keluar balik 🤣😂