Boy or girl.. ?

Minggu depan kita dah nak scan jantina baby... Rasa tak sabar pula.. ? Agak" baby boy atw girl ni yea?.... ? #sapa yg dah tw jantina baby dia.. ?

38 Balas

saya baru je tau semalam 😅 ,, sebenarnya tak kisah pun boy or girl janji baby sihat .. tapi saya taknak percaya dan letak harapan sangat sebab ada kes macam kawan saya kena scan doc cakap gegirl keluar² tengok boy .. so scan pun tak boleh dipercayai 😅 apa² jantina yang keluar saya bersyukur yang penting ada anak sendiri dan merasa jadi ibu 😊 semuanya rahsia tuhan kan ..