tips cepat & senang bersalin

minggu depan due date tapi belum bersalin lagi. ada apa apa tips atau petua tak nak cepat & senangkan bersalin? takut kena induce 😩

2 Balas

Sama la kita mggu depan due tapi baby masih seronok dalam perut. Buat exercise, pujuk2 je baby atau bersama dengn suami. Saya tengok ada exercise beria, tapi baby nak kena lambat, lambat juga. Cumanya usaha je mana mampu.

7mo ago

itulah seronok sangat duduk dalam perut agaknya. moga dipermudahkan urusan bersalin kita 🫶

awk blh cuba tips2 yg rmai dh share dlm apps ni. tbh mana2 method bersalin semuanya sakit tak kisah induce or tidak. nk jd ibu kena kuat mental ya.

7mo ago

baik sis nanti saya baca balik tips yang ada dalam ni. tq sis advice 🫶