Booster dose

Minggu 20 dah dapat appt untuk booster sinovac khamis ni. Selamat kah untuk ambik booster masa pregnant? Ada sesiapa ibu yqng sudah ambik? 2 dose sebelum ni sinovac juga

6 Balas

saya da masa 27 minggu saket jugak la kebas2 tgn lenguh 1 hari gak.la xlh nkn tido bile terlena tempat suntik tu perghhh mcm.kene tumbuk..demam 2 ari saketbkepala pon 2 hari dokter ckp tu normal sebb ubat nk sebati

Saya dah ambil on 16weeks. Everythings fine for me. Sakit lengan tempat injection sajaa. Hope all is well for you!

sya pn dpat tapi sya pi..tgk la lpas bersalin.sya dh tnya doktoq kata ikut puan la nk ke xnak..sya tkt..hihihi

Sy pun dpat booster 15hb ni.. Dos 1 dan dos2 sy xde demam, sihat. Tkut yg booster ni mcam2 alahan. Rsau nya

saya 24week sudah ambil vaksin Pfizer,setakat ne tiada kesan apa2.. baik saja sihat2 sejahtera..😘

sy bru 12 minggu..pon dh dpt booster..risau gak nak amek