Takpe/Tak Takpe ?

Minggu 12 Hari2 Sya mengajar tadika.. Next month ada graduation and concert day so saya terlibat Kena ajar students menari, td pg ada buat practice sikit, Boss Marah bila dia nmpk sy tk bersungguh ajr students sedangkan sya takut nk buat gerakan spt lompat, goyang2 bdn berlari, tp sbb dh kena Marah sy buat jugak.. After training, sya mula rsa senak perut sampai laa skrg rsa senak tu.. Sy risau apa yg sy buat tu membahayakan kandungan.. Sy Mohon pandangan akak2 semua

1 Balas

Awal lg tu preggy dh buat yg mcm tu tkt effect bby..Sis kena slow talk pasal nk bt aktiviti yg bhyakan.Bby..Tkt lh nty jadi bkn2 kte pl sedih..

5y ago

tu lh kne explain yg awal3 xboleh bt aktvti mlompt l ape2 sb bby msh bru