Pernah tak alami mimpi buruk semasa hamil?
Voice your Opinion
Pernah
Tak Pernah

43993 respon

183 Balas

saya mimpi suami saya ada perempuan lain 😭😭 nd suami saya pilih perempuan tuu daripada sayaa 😅 haihhh sedarr sedar jee airmata dahh mengalirr 😂 cerita dekat husband , diaa gelakkan kitaa pulaa

2y ago

sama sis😅

saya pernah mimpi berlaku perdarahan yg byk.. dlu ank 1st gugur 6w msetuh mimpi brlaku prdarahn then msuk emergency.. sy trjge stress tgok mmg brlaku pgi tuh jgk mmg pegy hospitl.. hrp utk yg 2nd nih xde pape alhamdulillah pjm celik dh 10w.. doakn sy ye guys..risau sgt..

asal mngandung.. mmg arwah atok sya dtg dlm mimpi.. Ntah knapa.. 2x mngandung .. stiap kali mngandung mesti ad sekali mmpi arwah atok.. ni tngh mngandung anak ke 3.. mungkin mmpi lg 😌 bkn x suka.. tp mmpi tu pelik plus seram pun adoo💆🏻‍♀️😖

org ckp kalau mimpi buruk x elok brithu kt org,,melainkn berithu kpd ahli tafsir mimpi ,,sbb takot salah tfsirannya,,,mungkin keadaan letih ktika mengandung trbawa2 kita kpd mimpi yg bukan2 ,serahkn sje kpd Allah ,,brfikirlh yg positif2 ye mommies...😉

mimpi masa dlm pantang tahun 2021, mimpi suami kawin lain sbb sy keguguran. menangis teresak² sampai suami kejut pun masih menangis. suami tanya kenapa. pastu cerita kat suami. memang 2minggu awal pantang suami tak tinggal, suami risaukn kita. 😆

tiap mlm mimpi.macam² mimpi buruk dapat. tp sume xde kaitan ngn baby. biasa mimpi gaduh ngn suami,gaduh ngn adik,gaduh ngn mak. tiap pagi bangun tdo,cpat² minta maaf ngn dorg sbb takut ad salah silap. tp lama-kelamaan jd terbiasa lak🤭

Masa kandungan ke 35weeks mimpi masa tu kat hospital tgh check up Dan doktor bagitahu anak meninggal Dalam perut, trkejut Dari mimpi peluk suami Dan terus terusan menangis ..xthu petanda apa, Hanya Allah yg mengetahui 😢

saya mimpi ada lelaki bagi coin emas tak lama datang makcik tua bagi rantai emas yg dah lusuh..muka makcik tu seram..ada mimpi kena jerut dengan perempuan yg senyum2 nampak gigi n mata terbeliak..banyak kali mimpi buruk.

Sebelum tidur, amalkan 3kul ayat kursi, doa tidur, sambil nak tidur istighfar. InsyaAllah hindar dari mimpi buruk. Sama sama kita buat mana yang islam tu 💞 semoga semuanya sihat sihat dan kandungan pun sihat 🥰

Ramai juga yg mimpi laki curang ye , sye pun begitu mse mngndung dulu Yg skrng ni saya pernah mimpi kluar darah je tk berenti . Huhuu bila terjaga takut Moga allah lindungi kita semua hingga slmat melahirkan . Aamiin