Gamit ni Baby

Hello mga momshie!!cnu na po dto yung ready na yung mga gamit ni baby,pakita naman po para may idea ako..tnx po...

1 Reply

Baka po makatulong For Baby: ✓ NB Diaper ✓ Baby Wipes ✓ Alcohol ✓Cotton Balls ✓Cotton Buds ✓Baby Liquid Bath Soap ✓3pcs-Sleeveless/ShortSleeve/Longsleeve ✓3pcs-Pajama ✓3pairs-mittens ✓3pairs-socks ✓3pcs-bonnet ✓3pcs-onesies ✓2pcs-Receiving Blanket ✓2pcs-overall ✓lampin/Towel For Mommy: Socks Pajama T-shirt Panties Adult Diaper Napkin Soap Feminine Wash Blanket Pillow Comb Make Up Hat/Bonnet Cellphone Charger Money Insurance Card(philhealth) Ballpen Mask Faceshield